Praktijk Fullmoon

Leven vanuit je hart

  
Consult


Ieder mens is anders en er is dus geen standaard consult. Per consult ga ik kijken wat er aan de hand is. Waar loopt iemand tegenaan en met welke klachten loopt hij/zij rond. Tijdens het gesprek krijg ik vaak al door wat er speelt en wat nodig is om hier verandering in te brengen en op te lossen. Er zijn diverse technieken om een verandering of healing plaats te laten vinden. Vaak komen de klachten van binnenuit en zijn ontstaan in de kindertijd of zelfs daarvoor. Hiervoor kunnen we een Innerlijke Kind Healing doen en soms bied een Familie opstelling ook de nodige inzichten. Typische klachten bij een disbalans van je innerlijke kind zijn: Een laag zelfbeeld, niet goed voor jezelf opkomen, schuldgevoel, onzeker, vast zitten in relaties, problemen met anderen, angstig, slecht slapen. Maar ook problemen in het bekkengebied komen veel voor bij deze disbalans.

Een andere techniek is Regressie Therapie en Tijdlijn lopen. Hier gaan we terug in de tijd om problemen die zijn ontstaan bij voorouders op te lossen. Veel klachten zijn namelijk ontstaan bij verre voorouders. Als daar problemen niet worden opgelost gaan ze mee van generatie op generatie, we noemen dat ook wel Familie Karma. Je loopt dan met klachten die herkenbaar zijn in je eigen ouders ( mijn moeder of vader had daar ook altijd last van). En als je dit niet oplost ( de keten doorbreekt) gaat het door op de volgende generatie. Doordat deze problemen al zo lang van generatie op generatie gaan weet niemand wanneer ze ontstaan zijn. Je loopt dus met klachten maar hebt geen idee waar ze vandaan komen. Bij deze therapie gaan we dus kijken wanneer deze issues zijn ontstaan en gaan dit oplossen en loslaten. Je zal merken dat je niet alleen de problemen voor jezelf oplost maar ook van alle generaties hiervoor en erna. Veel negatieve gedragingen, emoties of veel relatieproblemen komen voort uit Familie Karma.


Verder werk ik veel met energie. Als er blokkades zitten in je lichaam geeft dat veel problemen. De energie kan niet meer vrij stromen en de gebieden die geblokkeerd zijn functioneren dan niet meer goed. Dit geeft zowel lichamelijk als geestelijk klachten. Dit kan opgelost worden door de Chakra's weer te openen en het geven van Helende energie. Hierdoor kan de energie in je lichaam weer vrijelijk stromen en komt er een helingsproces op gang. Een stagnatie in de energiehuishouding van je lichaam geeft enorm veel klachten, van hoofdpijn en vermoeidheid, tot een kort lontje en veel vage klachten die niet makkelijk te herleiden zijn. Tijdens een consult komt dit naar voren en kunnen we hiermee aan de slag.
Access Trance Healing

 Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog te merken als mensen over je oordelen? Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aandeed? En nog steeds doet? Deze wonderlijke techniek genaamd "Access Bars" zal dit van binnenuit oplossen. 

Access Bars / Trance Healing is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten. Het is geschikt voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er een goede balans is tussen rust en inspanning.

De Access Bars techniek maakt gebruik van 32 drukpunten (Bars) die energiebanen vormen door en op het hoofd. Hierin liggen al je gedachten, ideeën, emoties en overtuigingen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifiek context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit en meer. Door deze punten in verschillende combinaties zachtjes aan te raken ontlaad alle informatie die daarin ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd en komt er meer ruimte en ontspanning in je lijf. Je haalt oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. 

Het is een fijne rustige behandeling waarbij je rustig en comfortabel ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Doordat ik tijdens de Access Bars tevens Trance Healing toepas Kun je tijdens de behandeling  diverse dingen ervaren zoals koude of warmte, maar ook tintelingen en er zijn zelfs mensen die in slaap vallen. Iedereen kan een Access behandeling ondergaan van jong tot oud. 

Elke behandeling is weer anders maar enkele klachten die beter worden zijn o.a.

Beter kunnen slapen en uitgerust wakker worden

Minder depressieve gevoelens

Minder negatieve gedachten

Lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen zoals hoofd/rug en nekpijn.

Maar ook buikpijn, obstipatie, zere gewrichten en meer.

De Chaos in het hoofd is verstilt of verdwenen.

Beter algemeen gevoel

Ook voor Kinderen is een Acces Bars behandeling erg fijn. Vooral voor kinderen die erg onrustig zijn, woede uitbarstingen hebben, Overprikkeld, onhandelbaar, slecht kunnen concentreren, Erg stil of juist erg aanwezig, het label ADHD of ADD etc. krijgen vanuit school. Moeite hebben met andere kinderen, slecht slapen etc.

Juist voor deze kinderen kan Acces Bars veel betekenen.  Ik behandel kinderen vanaf 5 jaar.


De behandelingen zijn een combi van  Acces met Trance Healing. Deze combi wordt als erg fijn ervaren. De mensen krijgen rust in hun hoofd en inzichten om het verander proces te starten. Ook worden dingen opgeruimd en blokkades opgeheven. Kortom een zeer krachtige combi.Oorkaars Therapie Oorkaarstherapie/behandeling is een oeroude therapie. Het is een therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus- keelklachten en andere hoofdklachten zoals migraine. Door de warmte die vrijkomt tijdens het branden van de kaarsen wordt tevens de lymfestroom geactiveerd en de doorbloeding in het hoofd en oor.  Dit brengt de afvoer van afvalstoffen op gang en verminderd de druk in het hoofd. De dampen van de kruiden zorgen voor een verzachtend effect. Hierdoor is de behandeling ook zeer geschikt bij klachten zoals oorsuizen en hoofdpijn. De oorkaars therapie wordt vanwege de ontspannende werking op lichaam en geest ook ingezet voor klachten zoals stress, slapeloosheid, voorhoofd - bijholten ontstekingen.

Het is een zeer ontspannende behandeling die rust en ruimte geeft. Door middel van een lichte massage vooraf bij de oren en zachte ontspannende muziek en geuren kom je helemaal tot rust. De warmte van de kaars doet de rest. 


Aanbevolen bij:

Irritaties aan het oor, neus, voorhoofd en bijholten.

Hooikoorts

Oordruk, dichtslaan v.h. oor en oorsuizen

Drukregulatie bij hoofdpijn en migraine

Bijholteontstekingen, verkoudheid en griep, keelpijn en ontstoken amandelen.

Doorbloedingsstoornissen van het oor

Hyperactiviteit, stress, nervositeit, depressie, slapeloosheid en vermoeidheid.

Evenwichtsstoornissen

Snurken, slaapstoornissen.

In een aantal gevallen mag de therapie NIET worden toegepast:

Geperforeerd trommelvlies

Geïmplanteerde gehoorbeentjes

Ontsteking van het buiten en middenoor

Eczeem en schimmelinfecties in het oor

Epilepsie
Stenen Legging

Stenen zijn echt mijn passie. Stenen zijn niet alleen mooi om te zien maar ze zijn nog zoveel meer. Stenen bestaan net als wij mensen voor een zeer groot gedeelte uit water en energie. Stenen zwerven net als wij mensen ook over de hele wereld en dat al duizenden jaren lang. Stenen zijn er in allerlei soorten en maten en elke steen heeft wat te vertellen, net als wij mensen.
Stenen absorberen energieën van alles om hun heen. Energie wordt ook wel uitgedrukt in een trillingsniveau. Ben je down dan is je trillingsniveau laag, ben je vrolijk dan is je trillingsniveau hoog. Stenen zijn in staat om dat trillingsniveau te absorberen en vast te houden. Ik vind het heerlijk om deze energie te kunnen lezen en ermee te werken.
Stenen kunnen zeer goed gebruikt worden tijdens een familie opstelling. Zijn er problemen in de familiaire sfeer, dan kunnen de stenen daar inzicht in geven.
Heb je problemen op het werk, of sta je voor een moeilijke keuze, dan kunnen stenen je wat meer inzicht geven waardoor het makkelijker kan zijn om een bepaalde keuze te maken.
Stenen kunnen soms verbazingwekkende inzichten geven waardoor je weer verder kunt in datgene waar je in vastliep.

Stenen legging kan ik inzetten tijdens een consult om meer inzicht te krijgen in een vraagstuk.

E-mailen
Bellen
Map
Info