Praktijk Fullmoon

Leven vanuit je hartChocobliss Ceremonie


Chocobliss ceremonie is geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  Voor wie bereid is aan zichzelf te werken en de verantwoording wil nemen voor zijn of haar leven.  Chocobliss neemt je mee op een persoonlijke reis en is een plant medicijn dat gefocust is op het hart. 


De verschillende kruiden verwerkt in de chocolade stimuleren het openen van je hart. 

Het zorgt ervoor dat je in het hier en nu kunt zijn en je innerlijke werk kunt doen. Het kan je helpen bij het inzicht krijgen en loslaten. Maar ook zorgt het ervoor dat je uit je hoofd komt en meer bij je gevoel. Elke innerlijke reis is weer anders en heeft te maken met de dingen die op dat moment spelen in je leven en waar je mee aan de slag mag gaan. Het zal je altijd geven wat je op dat moment nodig hebt in je leven, niet waar je om vraagt!! Het is een dag waarbij jij jezelf mag zijn en in een veilige en vertrouwde omgeving mag gaan ervaren wat je nodig hebt om dingen los te kunnen laten en verder te gaan. Het geeft ruimte en inzichten waar je mee aan het werk kunt en mag gaan. Na een Chocobliss ceremonie ben je dichter bij jezelf en krijg je meer inzicht in jezelf en je leven. Het geeft ook meer rust en het gevoel dat je weer verder kunt groeien in je leven.


Ik werk graag met kleine groepen omdat ik geloof in de kracht van kleine groepen. Door de groepen klein te houden is er voldoende aandacht en tijd voor iedereen, dit wordt altijd als zeer prettig ervaren.
Voor deze ceremonie geld dan ook een maximaal aantal deelnemers van 4 personen.


Vind je het niet prettig om de ceremonie in groepsverband te doen, dan is het ook mogelijk om een privé sessie te boeken. Neem hiervoor contact met me op zodat we samen een datum kunnen plannen.


De dag begint om  09.30 uur 's morgens en eindigt ergens rond 15.30 - 16.00  uur.


Er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden:


 24 uur van te voren geen  koffie meer drinken
 Het liefst geen feest, alcohol en heftige dingen doen 4 dagen van te voren.                                                     Een week voor de Ceremonie matigen met zware maaltijden en veel vlees                                           Probeer wat meer rust in de bouwen een week van te voren, ga lekker de natuur in, matig het gebruik   van social media                                                                                                                                                         4 uur voor aanvang niks meer eten, thee of water mag er wel gedronken worden.


Koffie/Thee/broodje en wat lekkers aan het eind  zit bij de prijs in en wordt door mij verzorgt.


Trek makkelijke kleding aan en omdat je op een matje ligt kun je een eigen kussen meenemen mocht je dat graag willen.
Als er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden meld dat dan even van te voren. Verder mag je lekker ontspannen die dag en genieten en ervaren wat het je brengt.


Locatie: Enschede ( Praktijkfullmoon)


Data 2024:

Zondag  21 Januari                  09.30 - 16.00 uur    (vol)

Zondag 9 Juni                          09.30 - 16.00 uur ( nog 2 plekjes)

Zondag 22 September             09.30 - 16.00 uur

Zondag 24 November              09.30 - 16.00 uur

Mocht je graag een Chocobliss ceremonie willen doen en kun je niet op bovenstaande data. Geef je dan vooral op, want bij voldoende animo kan ik een extra datum inplannen.

E-mailen
Bellen
Map
Info