Praktijk Fullmoon

Leven vanuit je hartOntspannings Massage

Goed voor jezelf zorgen betekend niet alleen gezond eten en sporten maar ook op tijd rust nemen. Dat wordt wel eens vergeten en voor dat je het weet loop je rond met allerlei vage klachten, ben je moe en heb je een kort lontje.  Een massage is niet alleen heerlijk om te ontspannen en alles los te laten maar het is ook nog eens gezond. Een ontspannen lichaam is een "Blij" lichaam. Tijdens een massage komen er gelukshormomen vrij die zorgen voor minder hoofdpijn. Stress klachten verminderen en je slaap wordt beter. Ook zorgt het ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten en dat heeft zijn weerslag op je geestelijk welzijn. Kortom een massage op zijn tijd is voor zowel je lichaam als je geest erg gezond.

De massages vinden in een fijne warme en sfeervolle ruimte plaats. Ik masseer met warme olie die lekker ruikt en ook nog eens goed voor je huid is.


Bij een massage van 25 min. wordt je boven rug, nek en schouders gemasseerd

Bij een massage van 55 min. worden je boven rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd.


Er wordt rekening gehouden met eventuele klachten en de massages zijn zowel functioneel als ontspannend.

 


Therapeutische Massage

Bij een Therapeutische massage vinden er diverse dingen tegelijkertijd plaats. Tijdens de massage "scan" ik het lichaam op blokkades. Bij deze blokkades kan ik door de massage dieper ingaan om zo de oorzaak te kunnen achterhalen. Omdat een massage ontspannend werkt is het makkelijker om te ontspannen. Hierdoor ben je beter in staat om de energie te ontvangen en kunnen de blokkades beter losgelaten worden. Tijdens dit proces gaan we diverse onderdelen langs en zullen we ook indien nodig terug gaan in de tijd. Een Therapeutische Massage is dus een consult en ontspanningsmassage ineen. Het is een prettige methode voor mensen die moeite hebben met ontspannen en loslaten en bang zijn voor nieuwe ervaringen.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info